منو

ورود

البرز
  • البرز
  • تهران
  • گیلان
0
سبد خرید

جستجو
Loading
کوفته برنجی سوخاری یا آرانچینی

کوفته برنجی سوخاری یا آرانچینی

کوفته برنجی سوخاری یا آرانچینی (arancini) نوعی کوفته محبوب ایتالیایی است که از برنج پخته نرم تهیه میشود. وسط آرانچینی معمولاً از پنیر، سس بلونیز (نوعی سس گوشت) یا نخود فرنگی استفاده میشود. بعد از آماده شدن کوفته های برنجی در پودر سوخاری غلتانده و در روغن سرخ میشوند. البته برای داشتن کوفته های سالم تر با چربی کمتر میتوان آرانچینی را در فر هم تهیه کرد که در این صورت همچنان خوشمزه و ترد خواهد بود اما تردی آن از حالتی که در روغن به صورت عمیق سرخ شود کمتر است و کوفته رنگ روشن تری پیدا میکند.